Det blir en andra KULTURSOMMAR 2024

Kultursommar 2024

Kulturenheten och fältarna bjuder in till nytt kul kulturkollo för sommarlovsledig ungdom

Sommarlovet blir episkt kul! Mellan den 2-4 juli och 9-11 juli kör vi igång med ett mega-häftigt sommarläger, där det händer grejer! Anton och Jasmine, våra grymma ledare, styr upp roliga aktiviteter på Bökön, Emmaboda Hembygdsgård.

Första veckan är det konstens magiska värld som gäller! Häng med en riktig konstnär och skapa mästerverk, samt snickra ihop coola grejer med Hemslöjden. Andra veckan är det musik och film som står i fokus! Dansa, sjung och skapa galna filmer med Maja, Oskar, Malin och Peter!

Sommarlägret inkluderar till och med en smarrig lunch, så du behöver bara tänka på att ha kul!

Du kan joina antingen den första veckan, den andra veckan eller varför inte båda?! Men skynda dig, platserna är begränsade och anmälan öppnar den 6 juni på www.emmaboda.se Länk till annan webbplats. Sista chansen att haka på är den 24 juni!

Allt är fixat och klart för dig - workshops, utrustning, material och lunch! Så vad väntar du på? Det här blir sommarlovet du aldrig glömmer!

Ja, det blir en andra KULTURSOMMAR

Det blir en andra KULTURSOMMAR för alla sommarlovslediga från 10 år och uppåt! Förra sommaren blev en framgång och nu planerar Emmaboda kommuns kulturchef och fältsekreterarna för fullt för två nya veckor laddade med kul på Bökön, Emmaboda Hembygdsgård.

I år kommer deltagarna att få Jobba med konst, hemslöjd, musik/sång/percussion och film!

Fältarna Anton och Jasmine är ledare tillsammans med filmarna Malin Andersson och Peter Milton, musikerna Maja Hobring och Oscar Erixon samt pedagoger från Kalmar Konstmuseum och Kalmar Läns Hemslöjd.

Lägret vänder sig till skolungdom i Emmaboda kommun och kräver föranmälan. Det äger rum den 2-4 juli och den 9-11 juli. Anmälan öppnar här på hemsidan prel. 6 juni.

Gemensam skjuts

Även i år försöker vi samordna skjuts till Bökön, från alla orter i kommunen. Vi vädjar därför till alla föräldrar som har möjlighet att köra sina ungdomar till lägret att meddela det vid anmälan så att vi kan försöka samordna skjuts. Försäkring finns för alla deltagare.

Under första veckan får vi ledarassistans från Svenska kyrkan i gott samarbete med fältsekreterarna.

- - -
Jan Dzedins
Verksamhetschef för kultur

Emmaboda kommun, Box 100, 361 21 EMMABODA
TFN 010-353 12 24
E-post jan.dzedins@emmaboda.se

Besöksadress Järnvägsgatan 28, Emmaboda
Tfn. vx 010-353 10 00
www.emmaboda.se Länk till annan webbplats.